Esküvői helyszín Debrecen szívében: stílus és elegancia

 

Elegáns és meghitt debreceni esküvők tökéletes helyszíne

Egy esküvőn mindennek tökéletesnek kell lennie, a ruhától kezdve a meghívókon keresztül a lakodalom helyszínéig. Nem csúszhat hiba semmibe, hiszen ez esetben a nap nem úgy maradna meg az ifjú pár és a násznép emlékezetében, ahogyan mindig is vágytak rá. Az egyik legfontosabb esemény megszervezése viszont nem kevés időt és energiát igényel, így törekednünk kell arra, hogy a minőséghez való ragaszkodás mellett megtaláljuk a lehető legegyszerűbb megoldást.

Az ideális helyszín elegáns és jól megközelíthető

A lakodalom helyszíne az egyik legkritikusabb pont. Hiszen a teremnek kellően elegánsnak és meghittnek kell lennie, hogy méltó lehessen az alkalomhoz; ennyi azonban nem elég. Fontos, hogy közel legyen a házasságkötő teremhez, hogy a násznépnek ne kelljen végigautókáznia a fél városon. Az sem árt, ha a szállás is megoldott, helyben van a közelben, így a vidékről érkező rokonoknak és barátoknak nem kell idő előtt elbúcsúzniuk az ünneplőktől. Végül az anyagiakról sem feledkezhetünk meg, hiszen hiába teljesíti az adott helyszín az összes fenti feltételt, ha azt a fiatal pár nem engedheti meg magának.

50 méterre a Nagytemplomtól és a házasságkötő teremtől - Debrecen szívében

A debreceni Centrum Hotel Rendezvényterem ideális helyszín egy lakodalomhoz. A Kálvin téren található, százötven fő befogadására alkalmas terem a Nagytemplomtól, illetve a házasságkötő teremtől mindössze ötven méterre, a Nagyállomástól pedig négy villamosmegállóra vagy negyedóra sétára van, így kényelmesen megközelíthető. A frissen felújított terem elegáns kialakításának köszönhetően minimális esküvői dekorációra van szükség (de akár el is hagyható), így időt és pénzt is megtakaríthat a pár, ha ide szervezi a lakodalmat. Mivel a rendezvényterem a Centrum Hotel felett található, a vidékről érkező vendégek szállása egyszerűen, helyben megoldható.

Jöjjön el, és nézze meg saját szemével a rendezvénytermet!

Ha szeretné egy igazán elegáns, alkalomhoz méltó környezetben tartani debreceni esküvőjét, jöjjön el és nézze meg a Centrum Hotel Rendezvénytermet a lakodalomra! A részletek megbeszélése végett vegye fel velünk a kapcsolatot most!

 

Email: centrumrendezvenyterem@gmail.com

Vígh-Szöllősy Zsanett

Telefonszám: +36202970071

Aktuális esküvői ajánlatunk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Kérjen visszahívást!

Kérjük a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki.

Esküvői helyszín Debrecen szívében: stílus és elegancia