Konferencia terem - exkluzív kivitelezés hagyományos árfekvésben


Konferenciájának sikere a helyszínen is múlik

Egy szakmai konferencia megszervezése nem kis feladat. Össze kell állítanunk a programot, megkeresnünk a megfelelő helyszínt, gondoskodnunk annak berendezéséről… Akár tetszik, akár nem, a külsőségek igenis számítanak: a rendezvény sikerében annak is nagy szerepe van, mennyire érzik magukat komfortosan a vendégek az adott helyszínen. Ha nem jó a terem akusztikája, így nem hallják az előadásokat, vagy nem látják a kivetítőt, mert nincs megoldva az árnyékolás, nem valószínű, hogy jó emlékekkel távoznak a helyszínről. Így kisebb lesz annak esélye is, hogy sikerül felkeltenünk az érdeklődésüket a konferencia témája iránt.

 

Jó megközelíthetőség

Az ideális rendezvényterem elegáns, könnyen megközelíthető, praktikus berendezésű, rendelkezik minden szükséges technikai feltétellel, a vendégek kényelmesen elférnek, senkinek sem kell nyomorognia, illetve megfelelő ár-érték aránnyal rendelkezik. A debreceni Centrum Hotel Rendezvényterem elhelyezkedése ideális: mivel a nagyállomástól négy villamosmegállónyira, illetve tizenöt perc sétára található, a belváros szívében. Sőt, mivel egy szálloda felett helyezkedik el, többnapos konferencia esetén a részt vevők szállása is egyszerűen megoldható.

 

Teljes technikai felszereltség

A rendezvényterem teljesen felszerelt: minden technikai berendezés megtalálható benne, amelyre a konferencián szükség lesz: vetítővászon, wi-fis projektor, illetve a hangosítás is könnyen megoldható; a terem legtávolabbi részén ülők is mindent tökéletesen fognak hallani, így nem kalandozik el a figyelmük az előadások alatt. Igény esetén a résztvevők számára ásványvizet, kávét, hidegtálat vagy akár meleg ételt is tudunk biztosítani; illetve megbeszélés alapján a különleges igényeket is szívesen teljesítjük.

Mindezek mellett az elegáns és elit minőségű rendezvényterem ára nem haladja meg egy középkategóriásét. A tágas és világos terem mintegy százötven fő befogadására alkalmas, és mivel a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, exkluzív környezetet biztosít a konferenciához.

 

Fogalja le most az ideális helyszínt a konferenciához!

Ha szeretne mindent megtenni azért, hogy a részt vevők jó emlékekkel távozzanak a szakmai rendezvényről, és sikerüljön felkeltenie az érdeklődésüket a téma iránt, gondoskodjon a kényelmükről és az exkluzív környezetről! Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és foglalja le a Centrum Hotel Rendezvénytermet a konferenciára!

 

 

Terem

Színházi elrendezés

(fő)

Állófogadás esetén

(fő)

Iskolapados elrendezés

(fő)

Bérleti díj Ft-ban

+ Áfa/nap

*Bérleti díj Ft-ban+ Áfa /óra

minimum 3 óra esetén

Internet

Légkondicionálás

Természetes fény

Rendezvényterem200250120100.00015.000XXX

A táblázat szerinti tarifák fogyasztás nélküli bérlés esetén, kerülnek alkalmazásra

Minimum iskolapados elrendezés szerinti létszám, étel- italfogyasztás után igénybe vehető terem bérleti kedvezmények:

Minimum 1.270 Ft / fő - 15 % kedvezmény

Minimum 2.540 Ft / fő - 25 % kedvezmény

Minimum 4.445 Ft / fő – 35 % kedvezmény

Minimum 6.540 Ft / fő – 45 % kedvezmény

Minimum 10.000 Ft / fő fogyasztás esetén nem számolunk fel terem bérleti díjat!


Igénybe vehető technikai felszerelések:

 

Kérjen visszahívást!

Kérjük a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki.

Konferencia terem - exkluzív kivitelezés hagyományos árfekvésben