Rendezvényterem: a vállalati események ideális választása


Lássa vendégül üzleti partnereit egy exkluzív helyszínen!

Egy céges rendezvénynek, például egy év végi céges vacsorának vagy születésnapi partinak, jótékonysági bálnak, illetve egy új termék vagy szolgáltatás bemutatójának rendkívül nagy szerepe van a partnerekkel való gyümölcsöző kapcsolat kialakításában és fenntartásában. Hiszen az üzletek nem elsősorban vagy kizárólag a számok alapján köttetnek; sokkal fontosabb a leendő partner iránti szimpátia és bizalom. Ha ez nem így lenne, nem golfozás vagy teniszezés közben, illetve egy ebéd vagy vacsora mellett ráznának kezet a leggyakrabban az újdonsült üzleti partnerek.

 

Megvan minden, amit egy rendezvény megkövetel

Ezért, ha céges rendezvényt szervezünk, mindent meg kell tennünk azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat a partin, és így megerősödjön bennük cégünkről alkotott pozitív véleményük. Mindennek tökéletesnek kell lennie, a helyszíntől kezdve az ételeken-italokon és a felszolgáláson keresztül a zenééig és a műszaki felszereltségig. Olyan rendezvénytermet érdemes választanunk, amely a messziről vagy akár vidékről érkező partnerek számára is egyszerűen megközelíthető, elegáns és barátságos, így megfelelő képet közvetít cégünkről.

 

Elegancia és stílus – fontos a helyszín kisugárzása

A debreceni Centrum Hotel Rendezvényterem akár százötven fő befogadására alkalmas, így meghívhatunk mindenkit, akit szeretnénk; nem kell attól félnünk, hogy a vendégeknek nyomorogni kell majd, vagy nem tudják kényelmesen elfogyasztani a vacsorájukat az asztalnál. A tökéletes hangosítás jóvoltából mindenki hallani fogja a cégvezető beszédét, és élvezheti az esetleges élőzenét is.

Az exkluzív, tágas és kényelmes terem a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, így minimális dekorációra van szükség ahhoz, hogy ideális helyszínül szolgálhasson egy elegáns partihoz – ennek köszönhetően költséghatékony megoldást jelent.

 

Egyszerű megközelíthetőség a praktikusság jegyében

Mivel a rendezvényterem a Kálvin téren, a Nagyállomástól mindössze negyed órára található, a vidékről érkező vendégek is könnyedén megközelíthetik. Azok számára, akik nyugodtan szeretnének szórakozni és fogyasztani, szállás is biztosítható a terem alatt található hotelben. A szálloda szakácsai és felszolgáló személyzete rendelkezésre áll a vendégek számára igény szerint biztosítandó meleg ételek, hidegtálak és italok elkészítésében, illetve tálalásában.

 

Foglalja le most az ideális helyszínt a céges rendezvényére!

Ha szeretne gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani üzleti partnereivel, illetve megköszönni hűségüket, lássa őket vendégül méltó módon, egy igazán elegáns és exkluzív helyszínen megtartott céges parti alkalmával! Foglalja le most a Centrum Hotel Rendezvénytermet kedvező áron!

 

Kérjen visszahívást!

Kérjük a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki.

Rendezvényterem: a vállalati események ideális választása